Plaćen smeštaj i prevoz, plata do 750 evra

02.01.2017 12:08
slika

Za potrebe auto-industrije u Slovačkoj, personalna agencija Labeo traži 150 radnika iz Crne Gore.

To je objavljeno na sajtu Zavoda za zapošljavanje, koji su pozvali zainteresovane za rad u Slovačkoj, da se prijave svojim savetodavcima u mestu boravka. Reč je o legalnim radnim migracijama.

“Personalna agencija Labeo traži operatere proizvodnje i pomoćne radnike u automobilskoj industriji. Praksa nije potrebna, poslodavac obučava. Traže se radnici sa osnovnim obrazovanjem, zanatom, maturom, višim obrazovanjem”, navode u Zavodu.

Zarada je 650 evra bruto (neto 516), a nakon tromesečnog probnog perioda 750 evra (neto 586).

Obezbeđen je besplatni smeštaj i besplatni prevoz do i sa radnog mesta. Smeštaj je u zajedničkim prostorijama – tipa studentski dom.

Benefiti, kako je navedeno u ponudi: obezbeđena socijalna i zdravstvena zaštita (stomatološka zaštita nije obezbeđena), naknada u vidu ekstra plate po isteku 12-mesečnog ugovora, ekstra plaćanje za prekovremene sate, božićni pokloni za njegovu/njenu porodicu, 30 odsto sredstava za refundaciju avionske karte (u slučaju 12-mesečnog ugovora i kartu treba da kupi kompanija).

Agencija pruža asistenciju pri vađenju viza, radnih dozvola, boravišnih dozvola, otvaranje žiro računa.

Datum početka rada je 16. januar 2017. Intervjui su planirani u Crnoj Gori od 9. do 13. januara 2017.

“Tada je predviđeno i potpisivanje Memoranduma o saradnji između Zavoda za zapošljavanje i Agencije Labeo, koja ima licencu resornog ministarstva Slovačke”, ističu u ZZZCG.

Prijavite se na besplatni newsletter Pregled regije i budite u toku sa regijskim vijestima, analizama, poreskim i zakonodavnim promjenama, poslovnim prilikama, mogućnostima za novi posao...

Vaša e-mail adresa    

Ukoliko ne želite više primati besplatni newsletter, to možete uraditi sa dva klika.