Jadran dobija novi rizort i to u Crnoj Gori

04.08.2017 17:49
slika

Švajcarska kompanija Movenpick Hotels & Resorts zainteresovana je da pokrene posao u Crnoj Gori, u Bokokotorskom zalivu.

Direktor te kompanije Oliver Čavi rekao je da je kompanija zainteresovana za nekoliko projekata, odnosno postojećih hotela, kojima bi upravljali, ali nije za sada mogao da govori o detaljima.

"Ovde ima divnih projekata i mislim da ima smisla da tu bude i Movenpick. I mi želimo da budemo deo brending strategije ovog dela Crne Gore", rekao je Čavi, koji je s predstavnicima Vlade razgovarao o mogućnostima poslovanja u Crnoj Gori.

Prema njegovim rečima, našli su dva-tri potencijalna projekta za upravljanje na primorju, a radi se o postojećim hotelima u zalivu.

"Prerano je da govorim o tome. Do kraja godine ćemo imati nešto konkretno. Ovo je sezonski posao. Vratićemo se u septembru, tako da bi naredne sezone počeli da poslujemo", naveo je Čavi.

On je saopštio da u kompaniji vide da Crna Gora ima potencijal za njih i za turističko tržište, kao i potencijal da otvori ovaj deo Balkana.

Movenpick danas ima 85 otvorenih hotela i 38 hotela u izgradnji.

Prijavite se na besplatni newsletter Pregled regije i budite u toku sa regijskim vijestima, analizama, poreskim i zakonodavnim promjenama, poslovnim prilikama, mogućnostima za novi posao...

Vaša e-mail adresa    

Ukoliko ne želite više primati besplatni newsletter, to možete uraditi sa dva klika.