MK planira širenje hotelskog biznisa i u Crnoj Gori i Hrvatskoj

24.08.2017 13:50
slika

Poznati lanac luksuznih hotela Sheraton stiže u Srbiju, a svoj prvi hotel otvoriće u novembru u Novom Sadu na Bulevaru Evrope, u zgradi čiji je vlasnik biznismen Miodrag Kostić - potvrđeno je u utorak Novostima u MK Grupi.

Posle uspešne saradnje sa lancem hotela Kempinski, kompanija MK Grupa je uspostavila saradnju i sa poznatim brendom hotela Sheraton, koji je deo Marriot International.

U MK kompaniji preciziraju da otvaranje hotela Sheraton - Novi Sad, koji se nalazi na uglu Futoškog puta i Bulevara Evrope očekuju sredinom novembra i dodaju da ovim potezom nastavljaju svoj strateški cilj, da budu vodeća hotelska kompanija iz oblasti turizma u regionu.

- Osim ovog hotela, u planu je širenje hotelskog biznisa u Crnoj Gori i Hrvatskoj. Ovim potezom kompanija MK Grupa potvrđuje planove za dalje širenje poslovanja iz oblasti turizma i bankarstva - kažu u Kostićevoj kompaniji.

Zgradu u kojoj će od novembra biti Sheraton, Kostić je krajem prošle godine kupio od Vojislava Gajića, vlasnika Aleksandar gradnje. Gajić je u nju uložio oko 11 mil EUR planirao je da otvori hotel Holiday Inn, ali su ti pregovori propali. Reč je o zdanju koje se prostire na ukupno 8.500 kvadrata.

 

 

 

Prijavite se na besplatni newsletter Pregled regije i budite u toku sa regijskim vijestima, analizama, poreskim i zakonodavnim promjenama, poslovnim prilikama, mogućnostima za novi posao...

Vaša e-mail adresa    

Ukoliko ne želite više primati besplatni newsletter, to možete uraditi sa dva klika.