Fijat nudi totalnu garanciju: Staro za novo

11.09.2017 15:24
slika

U prvih sedam meseci ove godine na našem tržištu je prodato 16.720 novih automobila, a najviše je prodala kompanija Fijat-Krajsler automobili Srbija, čak 2.242, pišu Večernje novosti.

Posle štrajka radnika, koji se završio sporazumom na obostrano zadovoljstvo i radnika i "FKA Srbija", kao i posle kolektivnog odmora, Feragosta, proizvodnja u kragujevačkoj fabrici je nastavljena punim kapacitetom, pa je i nova prodajna akcija, takozvani lojaliti program, već prve nedelje od promocije dala izuzetne rezultate.

“Ponuda "fijata 500L" pod nazivom "Nacionale" sa jednom od najnižih kamata na tržištu, 3,99 odsto, s ratom od 114 evra, naišla je na sjajan odziv kupaca”, kažu u jednom od "Fijatovih" prodajnih salona, pišu Večernje novosti.

“U programu "Nacionale" uz automobil sa "klimom", radiom, mnogo bezbedonosnih sistema, nudimo i dvogodišnje besplatno održavanje kao i garanciju od totalne štete i krađe”, dodaju oni.

Ono što je posebno obradovalo kupce jeste mogućnost kupovine vozila po sistemu "staro za novo" pri čemu nije bitno o kom se starom automobilu radi.

Fabrika automobila iz Kragujevca je i u prvih šest meseci 2017. bila najveći izvoznik sa 562,2 miliona evra od ukupno 2,1 milijarde evra.

Prijavite se na besplatni newsletter Pregled regije i budite u toku sa regijskim vijestima, analizama, poreskim i zakonodavnim promjenama, poslovnim prilikama, mogućnostima za novi posao...

Vaša e-mail adresa    

Ukoliko ne želite više primati besplatni newsletter, to možete uraditi sa dva klika.