Za(ostale) reforme

11.12.2015 17:35
slika

Odgovarajući na zahteve više od 150 članova, regionalni poslovni klub, je organizovao još jedan susret privrednika 11. decembra u seoskom domaćinstvu Čardaklije s početkom u 11 časova. Ovoga puta, bila je reč o  tematskom susretu kome su pored članica i budućih članica kluba Biznis plus, prisustvovali i predstavnici MMF-a, Svetske banke , IFC-a, EBRD-a. Kao i do sada a s ciljem dijaloga i pre svega uticaja na donosioce odluka, učešće su uzeli  i predstavnici države odnosno entitetske i kantonalne vlasti i institucija.

Glavne teme o kojima  se raspravljalo su finasiranje privrede, gde su zaostale odnosno izostale reforme, prekogranična saradnja i fondovi kao i uloga tržišta kapitala u privredi BIH.

U ugodnoj atmosferi, sagovornici su vodili  sadržajnu diskusiju, iznevši pri tom i konkretne predloge za jačanje pojedinačnih oblasti privrede kao i stvaranje novih poslovnih veza i partnerstava. 

Na slici: Atmosfera sa skupa 

Prijavite se na besplatni newsletter Pregled regije i budite u toku sa regijskim vijestima, analizama, poreskim i zakonodavnim promjenama, poslovnim prilikama, mogućnostima za novi posao...

Vaša e-mail adresa    

Ukoliko ne želite više primati besplatni newsletter, to možete uraditi sa dva klika.